Curs Nutriție Aplicată în Remodelarea Corporală

curs-nutritie-aplicata-in-remodelare-corporala-1800x1200
Cel mai avansat curs Nutriție Aplicată în Remodelarea Corporală din România Acreditat
Vei dobândi noi cunoștințe reale bazate pe studii și cercetări care te vor ajuta să îți transformi cariera, într-o carieră de succes în industria Fitness și Nutriție.

Cursul de Nutriție aplicată în remodelarea corporală are o durată de aproximativ 7 luni de zile, desfasurare in weekend (1080 de ore ce cuprind seminarii cu prezență obligatorie susținute de formatori autorizați, studii de caz individuale și în echipă, proiecte și voluntariate. Participarea la curs se poate face din orice colt al tarii sau din strainatate.

Cursul vine in  să completarea competențelor din domeniile: fitness, wellness, medical, sanitar, alimentație publică, farmacie, biochimie, gastronomie, etc.

3000 Lei
2000 Lei

Ce primești?

Diplomă de absolvire Curs Nutriție aplicată în remodelarea corporală

După absolvirea acestui curs poți aplica pentru Aviz de Liberă Practică în Remodelare Corporală de la ARNFS dacă ai deja o diplomă autorizată de Instructor Fitness, Instructor Aerobic-Fitness sau ai finalizat cu licență o Facultate de Sport.

Ce vei învăța?

Absolvenții cursului de nutriție vor putea să:
Programa
curs nutritie aplicata in remodelarea corporala

Bonusuri

Ce vei Obține?

Cui i se adresează?

MASTER TRAINERI

master Traineri ai Cursului de Nutriție

VLAD RONEA

Master Trainer

Vlad Ronea este unul dintre cei mai de succes antreprenori din industria de fitness din România. Modelul său unic și strategia sa de business l-au poziționat printre liderii unei piețe în care concurența este strânsă.

Acesta este creatorul programului Xtreme Fit prin intermediul caruia a ajutat mii de persoane din România să scadă în greutate și să-și îmbunătățească masa musculară.

De-a lungul carierei sale, Vlad, a fost Manager Fitness & Spa pe unul dintre cele mai mari vase de croaziere din lume. Acesta are o experiență de 12 ani în fitness și bodybuilding și a susținut peste 100 de seminarii specifice domeniului la care au participat în total zeci de mii de oameni atât pe vase de croazieră în întreaga lume, cât și în Statele Unite.

În prezent Vlad Ronea este proprietarul și directorul general al brandului 18 Gym Fitness România cu un portofoliu de opt săli și două francize.

CAZAN MONICA

Master Trainer

Formator anatomie curs Tehnician Nutritionist
Formator anatomie curs Instructor de Fitness
Formator anatomie curs Instructor de Aerobic – Fitness

Motto: “În fond, în fiecare dintre noi se află doi oameni. Suntem, mai întâi, ceea ce a făcut natura din noi. Dar suntem, apoi, ceea ce am făcut noi cu natura din noi “ (Gabriel Liiceanu).
Ca profesie sunt psiholog. Ca ocupatie sunt Life si Business Coach in cadrul companiei RoCoach Consulting, HR Manager si Instructor de Aerobic si Fitness.

Studii:
– oct. 2011 – prezent : studenta Fac. De Educatie Fizica si Sport – specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala
– 1997-2002: Facultatea de Psihologie ;
– 1991-1996: Lic Pedagogic Bucuresti – specializarea invatatori
– 2001 – 2003 : formare de baza in Coaching si Mentoring ( formator: Jerome Chidarom, Senior Coach si Presedinte al Asociatiei Franceze de Coaching), formare care a inclus:
– formare in Team Management System
– formare in modelul Hudson de Dezvoltare a Adultului
– traning in Personal Communication Management
– traning in Analiza Tranzactionala pentru mediul de afaceri
– 2002: formare de baza PCM (Process Communication Model)
– oct – dec 2002: bursa de studii Leonardo da Vinci, stagiu practic de formare in psihopatologia copilului si adolescentului intr-un Institut Medico-Educativ din Paris
– oct 2007: curs de Formator (Train The Trainers) acreditat CNFPA
– 2008: 120 ore de supervizare Metacoach, coordonate de Alain Cardon, Certified Coach Master (CCM) al International Coach Federation
– aprilie 2008: certificare internationala instructor Port de Bras
– martie – mai 2011: curs instructor aerobic – fitness acreditat CNFPA, M.M.F.P.S. si M.E.C.T.S. (Fac. De Educatie Fizica si Sport, Universitatea Ecologica)
– 2006 – prezent: multiple participari la conventii si evenimente sportive nationale si internationale
With body, mind, and spirit functioning perfectly as a coordinated whole, what else could reasonably be expected other than an active, alert, disciplined person.” (Joseph H. Pilates)

Alte activitati relevante:
– 4 ani de experienta ca instructor aerobic – fitness
– oct – dec. 2008: psiholog in echipa de organizare a concursului “Slabeste sigur si natural”
– mai 2009: psiholog in echipa care a antrenat concurentii editiei a V-a a concursului “Da jos burta” organizat de revista Men’s Health

BOGDAN VASILE

Master Trainer

Bogdan Vasile este certificat în Nutriție Avansată în Sportul de Performanță Specializarea Fotbal la F.C. Barcelona Universitas, preparator fizic/sportiv și antrenor de natație, cu o experiență de 23 de ani în sportul comercial și sportul de performanță.

Începând cu August 2020 este acreditat profesional la WAGENINGEN UNIVERSITY AND RESEARCH pe NUTRITION AND CANCER și NUTRITION, HEART DISEASE AND DIABETES .

În Septembrie 2020, după 9 ani de studii și cercetări, a elaborat lucrarea NECESARUL CALORIC ZILNIC – FORMULA VASILE BOGDAN (lucrare pentru care a obținut certificatul ORDA de drepturi de autor – copyright – NR. 4026/18.09.2020). Lucrarea conține 9 pagini de formule de calcul pentru stabilirea necesarului caloric zilnic elaborate în funcție de vârstă și activitate fizică.

În anul 2011 a înființat împreună cu soția sa ABC FITNESS SCHOOL – centru de formare profesională, fiind o școală ce oferă o plajă variată de cursuri acreditate din domenii precum fitness, wellness, spa, terapii complementare. În cadrul școlii este formator pentru cursurile de Tehnician Nutriționist, Instructor Fitness, Instructor de Aerobic-Fitness specializarea de Personal Trainer și Preparator fizic/sportiv.

COZMA IOANA IRMA

Medic Rezident

Medic rezident-specialitatea Pediatrie Spitalul de Urgență pentru copii “Louis Turcanu” – Timișoara

Membru al Societății Române de Pediatrie
Participare la multiple congrese medicale pe plan național și internațional
Tehnician Nutriționist
Tehnician Maseur
Formator în Timișoara și Deva.

CRISTIAN UNGUREANU

Nutriționist

Bogdan Vasile este certificat în Nutriție Avansată în Sportul de Performanță Specializarea Fotbal la F.C. Barcelona Universitas, preparator fizic/sportiv și antrenor de natație, cu o experiență de 23 de ani în sportul comercial și sportul de performanță.

Diploma din partea lui Guinness World Records prin care se certifica intrarea in GuinnessBook datorata partciparii in echipa care realizeaza prin stafeta in 2009 cea mai lunga distanta alergata din lume de 3096 km, intitulata Gilette Phenomenal Tour.

CEZAR MUNTEANU

Master Chef

CHEF Cezar Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România.

Cezar este unul dintre puținii profesioniști din domeniul gastronomic care a urmat și cursuri de Tehnician Nutriționist.

Cu peste 30 ani de activitate în gastronomie, este unul dintre promotorii alimentației sănătoase. Acum 10 ani a lansat proiectul Sănătatea Începe din Farfurie, ce promovează un stil de viață sănătos și a ajuns la peste 100.000 de copii. Cezar este unul dintre puținii profesioniști din domeniul gastronomic care a urmat și cursuri de Tehnician Nutriționist.
Așadar, comunitățile de părinți, cu copii sportivi sau nu, au o alternativă viabilă în ceea ce înseamnă mișcare corectă și mâncare sănătoasă, prin prisma acestui program.

18 Fitness Academy

Cine Suntem?

Cine suntem și ce facem diferit?
18 Fitness Academy

Testimoniale Antrenori

Testimoniale Antrenori care au terminat cursul de nutriție

„Rezultatele pe care le obțin clienții mei s-au îmbunătățit considerabil. Acum ei beneficiază și de un nutriționist, nu doar un antrenor personal.” – Timeea Dobrota

„Sunt antrenor personal si tehnician nutritionist acreditat si mai mult decat atat, am devenit formator in cadrul cursului de tehnician nutritionist in urma cu 5 ani. Asadar sustin ca acest curs te poate ajuta foarte mult in cariera de antrenor personal, viitor nutritionist, dar si in dezvoltarea personala si profesionala.” – Tim Dobrota

„Planurile de nutriție pe care le ofer clientilor in mediul online generează lunar venituri de peste 2000 lei.” – Răzvan Naste

„Sa fiu tehnician nutriționist ma ajuta enorm în cariera de antrenor personal, dar și în viata de zi cu zi. Familia mea mănâncă sanatos și cu toții ne simțim mult mai bine!” – Mădălina Naste

Ce e de făcut mai departe?

Dacă ești hotărât 100% să profiți de această oportunitate de a deveni un specialist în nutriție bine plătit și să ajuți mii și mii de persoane te invităm să completezi formularul de mai jos

Înscrie-te Acum

3000 Lei
2000 Lei

    Recomandări

    Cine ne Recomandă?